Bemutatkozás

A VÁLLALAT

A ByRus Kft. tevékenységi köre elsősorban ipari lézergépek, berendezések üzembe helyezésére, karbantartására és azok szakszerű javítására terjed ki.

Fő tevékenységünkön felül a megnövekedett igényekhez igazodva cégünk célgépépítéssel, vezérléstechnikával valamint ipari jelöléstechnikával is foglakozik, mely utóbbit saját lézergravírozó gépünkkel végzünk.

Ügyfeleink között találhatóak kis- és nagyvállalatok illetve magánszemélyek is, akik részére bármilyen jellegű gyártási és megmunkálási probléma megoldásához megfelelő szolgáltatást, támogatást és célirányos szakértelmet biztosítunk.

TÖRTÉNETÜNK

A vállalkozásunk közel tíz éve működik, mint családi vállalkozás. Kezdetben már elkészült gépek igény szerinti bővítését végeztük, majd áttértünk a komplett gépek kivitelezésére. A megrendelőink kérésére tervezett és gyártott berendezések megbízhatóan helytállnak a legnagyobb elvárások közepette is. Autóipari célú berendezéseink évek óta működnek három műszakban minimális meghibásodási mutatókkal.

A CÉG VEZETŐJE

A cég vezetője Ruskovics Péter, a BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar robotika szakán végzett. Szakmai karrierjét először a telekommunikáció és a biztonságtechnika terén szerezte meg, majd a lézerberendezések megismerése felé vette az irányt és ebből egyenes út vezetett a célgépépítés felé. Hosszútávú tapasztalattal rendelkezik  lézergépek telepítése és azok szervizelése terén.

CÉLUNK

Az igények és trendek folyamatosan változnak, ezért arra törekszünk, hogy az ügyfeleink a lehető leggyorsabb kiszolgálásban részesüljenek. Nyitottan állunk minden ötlethez, mert tudjuk, hogy mindig lehet jobbat alkotni.