Ipari jelöléstechnika

Fémek lézeres jelölése és gravírozása

Lézergravírozással az egyszerű szövegtől, ábrától és logótól kezdve, a bonyolultabb grafikákig jóformán mindent fel tudunk vinni fémre. Útmutatótáblák, feliratok, sorozatszámok, QR-kódok, vonalkódok jelölésére tudunk megoldásokat kínálni partnereink számára; legyen szó kis- illetve nagy szériák jelöléséről, cégünk rövid határidőt, költséghatékony árakat és kiemelkedő pontosságot biztosít.

A fogyasztói elektronikai ipar és a járműgyártás területén előállított termékeket minőségbiztosítási okokból kell jelölni. Ezáltal meg kell oldani, hogy a gépi látás számára felismerhető legyen akár a tükröződő fémre való gravírozó jelölés is.

A lézeres jelöléstechnika célja az eltávolíthatatlan feliratozás. A lézeres jelölőegység az anyag felületének felső rétegét tünteti el, így garantálja a tartós feliratot. Illetve szükség esetén változatos színhatásokat is el tudunk elérni a lézergravírozó berendezésünk által.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a fémes jelöléstechnika területén. Saját lézergravírozó gépünkkel – melyet cégünk részére terveztünk és építettünk meg – biztosítjuk megrendelőink részére a pontos feliratozást.