Lézerszerviz

Lézergépek/berendezések esetén rövid határidővel vállalunk szervizeléseket, javításokat, időszakos karbantartásokat, valamint a berendezések bontását és telepítését, illetve helyszíni üzembe helyezést és oktatást.

A ByRus Kft. sok éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a Bystronic lézergépek javításában, karbantartásában illetve szervizelésében, mely munkákat egy igen jól képzett, évek óta együttműködő mérnöki és szerviztechnikusi  csapat végez.

A karbantartás célja, hogy a gépek/berendezések a lehető leghosszabb ideig képesek legyenek a feladataikat ellátni.

Ezért a műszaki berendezések megbízható működéséhez és a jó hatásfok elérése érdekében rendszeres karbantartásról kell gondoskodni. Közös célunk, hogy a készülékek mihamarabb megtermeljék befektetésüket, viszont mindehhez szükség van  ˗ a használat gyakoriságától  függően ˗ a rendszeres átvizsgálásra, ellenőrzésre, az előírt üzemidő utáni kopó alkatrészek cseréjére, felújítására illetve szükség esetén javítására.

Milyen előnyökkel jár a karbantartás:

  • előre tervezhető, így a műszaki berendezésen folyó munkálatok ütemezhetőek;
  • elkerülhető a fő alkatrészek meghibásodása;
  • a rendszeres átvizsgálással, tisztítással és a kopó alkatrészek cseréjével megelőzhető az előre nem várt leállás, így csökkenthető a súlyos meghibásodások száma.