Jogi nyilatkozat

A weboldal használata előtt kérjük, hogy olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot.

A jelen weboldalon található tartalom a ByRus Kft. (Magyarország, 2013 Pomáz, Vincellér u. 9.) tulajdonát képezi.

A ByRus Kft. honlapjának (www.byrus.hu) megnyitásával és megtekintésével Ön elfogadja a ByRus Kft. jelen nyilatkozatban foglalt feltételeit, azaz használatával jogilag kötelező erejűnek fogadja el a használati feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a weboldalt.

A ByRus Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalán tájékoztatásként közölt minden információ, adat és leírás korrekt, pontos és naprakész legyen.

A ByRus Kft. weboldalán megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért, illetve az adatok aktualitására a ByRus Kft. nem vállal felelősséget. A ByRus Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalán található adatokat bármikor módosítsa, kiegészítse, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy beszüntesse. ByRus Kft.  nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés egyenletes vagy problémamentes lesz.

A ByRus Kft. weboldalán található információk a szerzői jog védelme alá esnek.  A weboldal felhasználói az ott talált információit csak és kizárólag magáncélra és nem kereskedelmi célra használhatják, mindezt a vonatkozó jogi szabályozás mindenkori betartásával.

Minden más célú felhasználás a weboldal tartalmát illetően, és annak tartalmának megváltoztatása a ByRus Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A honlap tartalmának semmilyen részlete nem másolható (szövegek, képek, illusztrációk, videók) bármilyen más internetoldal részévé, bármely céllal bemutatni, terjeszteni, hasznosítani, átruházni vagy egyébként rendelkezni vele.

A jelen weboldallal kapcsolatban felmerülő jogviták rendezésére a magyar bíróságok illetékesek, illetve a Magyar Köztársaság jogrendje az irányadó.